17 листопада 2009

Бабофобія не пройде

День почався з неологізма у назвах новин: "Бабократія не пройде". Допис відшліфований аргументами до блиску. Мабуть, стратеги всіх чоловічих штабів працювали. І, мабуть, Супрун і Богословська ідейки ще підкидали. Отже, наступ на Юлін імідж продовжується. Безпречно, десь в глибині ментальності є острах, але, якщо вірити вченим, то ментальність наша скоріше жіночна, ніж чоловіча. Власне, тут йдеться про інше. Хоч іскорку для пожежі знайшли - то ж давайте будемо роздмухувати! Хлопці, запізнились, Ви і не замітили, як давно вже живете в бабократії. Ви думаєте, що ви керуєте вашими жінками? Думайте-думайте. Щодо найвищого істеблішменту. Я вже не кажу про Юлю, Ющенко взагалі всі вищі пости радо віддає жінкам. Очевидно тому, що всі чоловіки з колишньої свити його вже голосно послали і гримнули дверима. Отож приходиться прикриватись жінками ззаду і спереду. А що електоратові від того? 
ЦІлком погоджуюсь з емоційною реплікою якоїсь бабофілки:

У мене репутація "сильної" жінки. Не за красиві очі отримую державні нагороди. Однак - Юлю щиро люблю і підтримую. Стаття - ще один доказ слабкості зграї чоловіків. За браком важелів протидії використовується навітть "стать". Чи можна поважати таку чоловічу логіку і розраховувати на їхню державну мудрість? Ні, кермо держави треба віддавати тільки Юлі. А на подіум або в ліжко - вибирайте за паспортом, вагою, ростом і т. д.


Ну, я, скажімо, державою не обласкана (як і вона мною). Але їй-богу - за кермом фору дам середньостатичному водієві-чоловікові. І не тільки за кермом.
Можна, звісно, і не реагувати на такі міркування. Якби, окрім психології, так вульгарно не випирала фізіологія. Бачте, Юля, мовляв, старіє. Це з легкої руки президента у нас ведуть віковий облік жінкам-політикам. Чорт візьми, придивіться уважніше, а ви молодієте? У кого товстіший шар гриму - у Юлі чи у Яника? Останнього, облізлого і зморщеного, оберігають від дотепів, як колись побитого віспою, висохлого Сталіна. Охорона не дає навіть зблизька знімки робити. Але все ж вони є. І якщо вже ви вибираєте зброю для дуелі, то скажу чесно: головний претендент на булаву - чахлик невмирущий. Буквально через кілька місяців він - законний пенсіонер. От і сидів би собі на березі річки з вудкою. 
Що найстрашніше для пересічного обивателя? Ну, звичайно, та модель демократії (або дурократії чи дармократії), яку в буквальному сенсі слова до "посиніння" (!) захищає Ющенко.
Ми, жінки, не злі, відпустимо їх з богом на пенсію, навіть з блогом "антибабським...".
А прийде Юля до влади - то же на місцях за умови рівної конкуренції ми точно обскакаємо яників і ющів місцевого розливу. 
Тільки й нам теж досить вже під телевізором кофтинки в'язати "а la Юля". Треба таки хоч раз, хоч серед ночі, кожному мужикові в вухо відправити переконливий месидж: "Бабофобія не пройде!" No passaran!
      


Немає коментарів:

Дописати коментар