11 листопада 2009

«Кисень нації»

Антидепресант - це ліки, які більш важливі для українців, ніж таміфлю. Поля не пам’ятає, а я з покоління дружнього і веселого «одобрям-с». Так от колишнє «одобрям-с» під чуйним керівництвом Ющенка перетворилося у брудну ідеологічну машину «поливам-с». З інфомаційною екологією у нас гаплик, і, слава Богу, про це вже пишуть не поодинокі представники «гнилої» інтелігенції. Майже всі пять років у зашморгу Ющенка безкінечний «поливам-с». 
Поля потішається, що наш обранець все нові і нові словечка вивчає, дуже здібний до філології виявився, ось вже Юля у нього «бомж». А сам він? «Кисень»!? Наївний, хоч би хто-небудь пояснив з його оточення, у що перетворюється перероблений кисень у замкнутому просторі. А ми зі своїм хуторянством таки відгороджуємось від світу з реактивною швидкістю, заколупуємо кватирки, зачиняємо всі ставні – причому все це за власною волею непохитного будівельника «нації».
Вже і Європі каже він - зась! «Я сам «киснем» забезпечу свою націю! Навіщо нам медикаменти? Скоро ось знов «прославлений» 33-й будемо згадувати для підняття духу. Ударимо «голодомором» по «грипомору»!     

Немає коментарів:

Дописати коментар