20 листопада 2009

Пустощі Путіна

О, каже Поля, блогери просипаються. Знаєте, яка сьогодні буде головна тема? А-я-я-й, Юля підсміювалась над жартами Путіна про президента.
- Так він ніби не над нашим президентом?.
- Яке це має значення. Бачите, вона посміла УСМІХАТИСЬ!

- Ага, коли в країні оголошений п'ятирічний траур.
- І, звісно, це найважливіша тема, найважливіші результати Ялти!
- І треба було їй жартувати у відповідь, адже вже досвід був...
- Облиш. Хай хоч Вона побуде людиною, з щирою реакцією, дотепами, навіть якщо вони часом невпопад. Ти хочеш, щоб Юля перетворилась на Царівну-несміяну? До біса той надуманий етикет. Ти можеш пояснити, про що думав Ющенко, коли запрошував Міху в той же день, коли в Україну приїжджає для важливих перемовин Путін?
- Чому ж не можу, тактичний хід, провокація, навіть кажуть, вдала провокація.
- А чому лише зрідка пишуть про етичний бік цієї справи? Це по-державницьки, це морально - запрошувати в Україну без найменшої потреби кума, щоб зіткнути лобами президентів держав, які щойно воювали, і досі у стані "холодної" війни? Отримувати демонстративно орден за зброю, якою вбивали росіян? Це нормально? "Гість" у нас, - читала? - некоректний. І це, мовляв, культура Росії. А з українською культурою президента все в порядку?
- Про що ти говориш! Українська логіка проста: те, що дозволено мужику (та ще і "тому, що патріот"), "бабі" зась ("зрадниці, такій-сякій")! Іч...
- Коли я читаю оце "йорзання" доморощених гумористів, які перемивають кісточки Юлі, то відчуваю себе "віником". Бо це мені, тобі, всім нам кажуть: Ану, в кут, там твоє місце, і чекай, коли пригодишся.
- Та ну тебе, в мене й віника вже давно нема.
- Так це в тебе, а наші мужики - орангутанги, вони з печери ще не вилізли. Довести? Скільки разів, я не кажу - на всю країну, а за кордоном, в інтерв'ю, на прес-конференціях, просто газетних статтях Ющенко відверто "поливав" Юлю. Ти бачила переполох в СМІ, дружнє обурення блогерів? Чорта з два!
- Треба було би повибирати ці матеріали, скласти стосами і тицьнути в них носом наших писак-"полютерів", як сліпих котів.
- Оце вже зайве! Буду я для бабофобів старатись! Та й намарно. Хто має очі, той побачить.
      

2 коментарі:

  1. Станіслав21.11.09, 08:07

    Вона посміхнулася тому, що не носить краватки. Це анти українсько?

    ВідповістиВидалити
  2. Гарне питання. Але спробуйте знайти коментарі про нашого прем'єра, де б її не звинувачували у цьому гріху? В неї і сміх антиукраїнський, і сльози антиукраїнські. Такий наш інфопростір - і сміх, і сльози.
    Втім, може вийде розпорядження президента, щоб "його жінки" (Богатирьова, Ульянченко і т. д.)носили на офіційні зустрічі краватки. І тоді воланчики і жабо Юлі будуть матеріальним підтвердженням її зради та антиукраїнськості.

    ВідповістиВидалити