21 березня 2010

Дічина з чоловічим іменем (продюсерські раунди)

Після "перевиборів" українського євробачення всі кинулись шукати - хто така Альоша?
Чудове враження справила і її пісня, і голос, що на фоні вторинності і анемічності наших співаків подарувала справжній адреналін. Прикро, що чимало нудаків знову зневажливо пхекає. Мені здається, що ті нудаки-чоловіки, які відсиджують задницю, щоб спустити свою жовч у всесвітню мережу, - це релікти колишнього СРСР з його псевдовеличчю. Їм завжди треба бути першими, надувати щоки. Немала (але й невелика) наша країна з дуже скромними досягненнями, яка важко хекає, доганяючи швидку цивілізацію, чомусь, на їхню думку, повинна бути у числі лідерів всіх спортивних і мистецьких конкурсів, що підживлюють масову свідомість. Просто участь і просто добротна робота їх величність, бачте, не влаштовує. І завжди ліниве невдоволення - ні, це не те, навіть, коли Данилко запалив жирну Європу, теж не те... Ну коли вже буде те? Мені здається, що навіть до нашимх унікумів Кличків вони мають масу претензій. А чому, мовляв, тільки у дванадцятому раунді нокаут, чому не в другому? Оця гіпертрофована "хотєлка" з атрофованою "могєлкою" - це типова свідомість нашого обивателя.
Давайте порадіємо за це запорізьке чудо з іменем Альоша!

Контрпитання: то виходить, що януковичівська влада, давши нам, плебсу, видовище, зібравши з наших телефонів у свою кишеню пару десятків мільйонів, переконує нас у тому, до чого закликала вірити Юля: "Справедливість є!".
Насправді, ідуть запеклі продюсерські раунди. З перемінним успіхом. У мене викликає подив, чому, скажімо, не були в гостях у Савіка на відборі Ліхута і Повалій чи той же Гришко, ініціатори звертання до "свого" Президента. Ймовірно, що там, всередині, вже також почалась битва з лідером, нашадком графа Бенкендорфа, який так уміло міг випалювати гени свободи. І той Єгорка Бенкендорф, що нині з легкої руки Януковича, отрмав портфель головного Кобзаря сучасності (дивовижно абсурдний сценарій - Бекетові і не снилось!!!) ще покаже себе.

Стоп, я, здається, починаю нудити, як ті "ображені" чоловіки, від яких вже навіть імена забирають... Ймовірно, адміністративні таланти єгорків хоч ці сегменти маскультури зроблять більш живими, ніж вони були досі.
Бо все-таки Альоша - це краще, ніж ретроспекція Лазаровича. Україна виграла. Жінки з чоловічим характером відкривають для неї зелене світло!!!

3 коментарі:

  1. +1
    хоч в мене жіночий характер, та я в Вас і Альошу підтримую ))

    ВідповістиВидалити
  2. А тим часом продовжується скандал навколо плагіату. Погано все це. Але ше раз послухала вчорашній виступ Альоші - таки круто. Енергетика б'є тільки так! Дуже б не хотілось якихось замін...

    ВідповістиВидалити
  3. >Оця гіпертрофована "хотєлка" з атрофованою "могєлкою" - це типова свідомість нашого обивателя.

    Влучно.

    +1

    ВідповістиВидалити