27 грудня 2009

Вузька ширка - широка ширінка

Поля, просто в точку! Фактично ми стаємо свідками, як Великий теоретик зради Ющенко стає практиком. Бог з ним, з цим документом, від якого тепер будуть всі сахатись. Щодня Ющенко їздить по Україні і сипле "аристократичні" перли, характеризуючи Юлю. Що він робить? Агітує за Януковича! (Не за себе ж, та до того ж він в будні - президент, а не кандидат :)). І багатьом саоїм прихильникам він вбив в голову, що Янукович - "наш президент)! Скільки вже вишитих сорочок Янукович привіз з Галичини?
Гендерна психологія, має рацію Поля. Жінку за зраду, навіть уявну, можна за коси тягати, а чоловік... Ну що зробиш - це створіння полігамне. Отож ура-патріоти співають "караоке": "Юля - ширка", а тим часом їх гуру спокійно черговий раз розстібає ширінку...
Врешті, не хочеться опускатись до залякувань, до клятв. Апокаліпсис політичного протистояння, як Карфаген, повинен бути зруйнований. Мені б не хотілось, щоб слово "зрада" залишалось в лексиконі наших політиків як жупел через рік, 5 чи 10. Ймовірно, тільки за Ющенком воно закріпиться в історії. Але краще - хай він вже залишається месією, своєрідним месією, каліфом на час.

Немає коментарів:

Дописати коментар